Wij zijn wij?

6 oktober 1969 startte Dhr. S. Koppejan een melkwijk in Meliskerke. In de loop der jaren breidde deze wijk uit naar Biggekerke en Westkapelle. Het assortiment werd steeds breder en daarom werden de klanten vanuit rijdende winkels bediend. Zijn zonen werkten eerst mee in het bedrijf en namen het later over.

Vanaf 1986 werd eerst klein brood en gebak gebakken. Later werd een bakkerij gebouwd en werd er ambachtelijk brood aan het assortiment toegevoegd. Om de klanten beter van dienst te zijn verkopen we nu vanuit 3 vaste winkels in: Koudekerke, Meliskerke en Westkapelle.

Om aan de steeds groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen werd in 2006 een nieuwe bakkerij gebouwd. Daar worden op een zeer efficiënte en toch ambachtelijk manier dagelijks onze producten gebakken.

Onze gemotiveerde medewerkers volgen opleidingen aan diverse scholen voor een brede kennis. Met zorg worden elke dag ruim 40 soorten brood gebakken en veel soorten klein brood zoals:zachte/harde broodjes, eierkoeken, krentenbollen, croissants en natuurlijk worden er elke dag verse, Zeeuwse bolussen gebakken: met óf zonder kaneel.

Onze banketbakkers verrassen u elke dag met heerlijke banket. Stuk voor stuk met de hand gemaakt. In het najaar kunt u genieten van onze heerlijke speculaas koekjes of gevulde speculaasstaven. Ook is het dan de tijd voor zuiver amandelstaven, letters of kransen. Bijzondere aandacht verdienen onze stollen met zuiver amandelspijs.

Bezoek zelf onze winkels en overtuig uzelf van onze royale ambachtelijke producten.

Van harte welkom!